• Головна
  • Архів
  • Довідка
  • Контакти
  • Українська (UA)
  • English (UK)
  •  Розведення та селекція
  •  Генетика
  •  Біотехнологія
  •  Відтворення
  •  Збереження біорізноманіття тварин
  •  Різне

Вікова динаміка живої маси та показників природної резистентності телиць української чорно-рябої молочної породи в умовах Західного регіону України

  • Автор Кузів М. І. Федорович Є. І. Кузів Н. М.
  • Розділ Розведення та селекція
  • Збірник 46
  • Рік 2012

Молочна продуктивність корів різних порід у ТОВ «АФ Горняк» Донецької області

  • Автор 58 Коваленко Г. С. Полупан Ю. П. Швець Н. В. Гольоса Г. О. Дудінський В. Л. Славська Н. Л.
  • Розділ Розведення та селекція
  • Збірник 46
  • Рік 2012

Екстер’єрні особливості помісного молодняку овець

  • Автор Ємельянов С. А. Остапчук П. С.
  • Розділ Розведення та селекція
  • Збірник 46
  • Рік 2012

Описове моделювання живої маси гусей у ранньому онтогенезі

  • Автор Хвостик В. П. Сметана О. Ю.
  • Розділ Розведення та селекція
  • Збірник 46
  • Рік 2012

Ріст живої маси та лінійний розвиток бугайців волинської м’ясної породи різних типів конституції

  • Автор Федак В. Д. Федак Н. М. Ільницька Г. В. Чорна О. І.
  • Розділ Розведення та селекція
  • Збірник 46
  • Рік 2012

Формування внутрішніх органів бугайців поліської м’ясної породи в зоні з різним рівнем радіаційного забруднення Полісся

  • Автор Кобилінська А. М.
  • Розділ Розведення та селекція
  • Збірник 46
  • Рік 2012

Особливості племінних стад української чорно-рябої молочної породи за полімастією та політелією

  • Автор Клопенко Н. І.
  • Розділ Розведення та селекція
  • Збірник 50
  • Рік 2012

Морфологічні особливості вим’я корів-первісток української чорно-рябої молочної породи залежно від інтенсивності вирощування

  • Автор Першута В. В. Фурманець Ю. С.
  • Розділ Розведення та селекція
  • Збірник 46
  • Рік 2012

Основні гематологічні показники крові тварин української червоної молочної породи

  • Автор Паніна С. П.
  • Розділ Розведення та селекція
  • Збірник 46
  • Рік

Відгодівельні і забійні ознаки та хімічний склад м’яса бугайців різних породних поєднань

  • Автор 49 Вишневський В. М.
  • Розділ Розведення та селекція
  • Збірник 46
  • Рік 2012

Детальніше ...

Особливості успадкування селекційно-генетичних ознак норками при використанні методу ввідного схрещування

М’ясна продуктивність і якість м’яса бугайців різних генотипів

Консолідація за основними господарськи корисними ознаками у стадах українських червоної і чорно-рябої молочних порід

Особливості морфології найдовшого м’яза спини бугайців поєднання з сименталами

  • Початок
  • Попередня
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Наступна
  • Кінець

 buklet_2023

 

Національна Академія Аграрних Наук України

Інститут розведення і генетики тварин ім. М.В. Зубця

Головний науково-виробничий селекційно-інформаційний центр у тваринництві

Goto Top

ANIMAL digest - Міжвідомчий науковий збірник "Розведення і генетики тварин" Copyright © 2014-2017. All Rights Reserved.

  •  Розведення та селекція
  •  Генетика
  •  Біотехнологія
  •  Відтворення
  •  Збереження біорізноманіття тварин
  •  Різне