Головна
Архів
Довідка
Контакти
Розведення та селекція
Генетика
Біотехнологія
Відтворення
Збереження біорізноманіття тварин
Різне
Вікова динаміка живої маси та показників природної резистентності телиць української чорно-рябої молочної породи в умовах Західного регіону України
Автор
Кузів М. І.
Федорович Є. І.
Кузів Н. М.
Розділ
Розведення та селекція
Збірник
46
Рік
2012
Молочна продуктивність корів різних порід у ТОВ «АФ Горняк» Донецької області
Автор
58 Коваленко Г. С.
Полупан Ю. П.
Швець Н. В.
Гольоса Г. О.
Дудінський В. Л.
Славська Н. Л.
Розділ
Розведення та селекція
Збірник
46
Рік
2012
Екстер’єрні особливості помісного молодняку овець
Автор
Ємельянов С. А.
Остапчук П. С.
Розділ
Розведення та селекція
Збірник
46
Рік
2012
Описове моделювання живої маси гусей у ранньому онтогенезі
Автор
Хвостик В. П.
Сметана О. Ю.
Розділ
Розведення та селекція
Збірник
46
Рік
2012
Ріст живої маси та лінійний розвиток бугайців волинської м’ясної породи різних типів конституції
Автор
Федак В. Д.
Федак Н. М.
Ільницька Г. В.
Чорна О. І.
Розділ
Розведення та селекція
Збірник
46
Рік
2012
Формування внутрішніх органів бугайців поліської м’ясної породи в зоні з різним рівнем радіаційного забруднення Полісся
Автор
Кобилінська А. М.
Розділ
Розведення та селекція
Збірник
46
Рік
2012
Особливості племінних стад української чорно-рябої молочної породи за полімастією та політелією
Автор
Клопенко Н. І.
Розділ
Розведення та селекція
Збірник
50
Рік
2012
Морфологічні особливості вим’я корів-первісток української чорно-рябої молочної породи залежно від інтенсивності вирощування
Автор
Першута В. В.
Фурманець Ю. С.
Розділ
Розведення та селекція
Збірник
46
Рік
2012
Основні гематологічні показники крові тварин української червоної молочної породи
Автор
Паніна С. П.
Розділ
Розведення та селекція
Збірник
46
Рік
Відгодівельні і забійні ознаки та хімічний склад м’яса бугайців різних породних поєднань
Автор
49 Вишневський В. М.
Розділ
Розведення та селекція
Збірник
46
Рік
2012
Детальніше ...
Особливості успадкування селекційно-генетичних ознак норками при використанні методу ввідного схрещування
М’ясна продуктивність і якість м’яса бугайців різних генотипів
Консолідація за основними господарськи корисними ознаками у стадах українських червоної і чорно-рябої молочних порід
Особливості морфології найдовшого м’яза спини бугайців поєднання з сименталами
Початок
Попередня
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
Наступна
Кінець
Розведення та селекція
Генетика
Біотехнологія
Відтворення
Збереження біорізноманіття тварин
Різне